Pension

De hondencrèche.

Wij bieden u naast vakantieopvang ook de mogelijkheid om de honden voor een dagje te brengen. Het is dan mogelijk om, als u bijvoorbeeld overdag werkt, een dagje uit wilt of om welke reden ook, uw hond ‘s morgens te brengen en ’s avonds of de volgende morgen weer op te halen.

De voeding.

Wij hebben in het pension ons eigen voer voor uw hond.

Omdat natuurlijk niet iedere hond het zelfde is en sommigen niet tegen ander voer kunnen i.v.m. b.v. slechte darmen, waardoor hij of zij heel snel aan de diarree raakt is het mogelijk om uw eigen voer mee te nemen. 
Bij een speciaal dieetvoer is het ook verstandig om eigen voer voor uw hond mee te nemen. 

Voor, tijdens en na het verblijf.

Voordat u uw hond komt brengen zal deze wel een aantal vaccinaties moeten hebben. De volgende vaccinaties stellen wij verplicht.

  • De jaarlijkse cocktail.
  • Kennelhoest (bordetella en dan de neusspray)

Deze vaccinaties dienen twee weken van te voren te zijn toegediend en mogen maximaal een jaar oud zijn bij het ophalen van uw hond.

Tevens dient uw hond vrij te zijn van vlooien en wormen. De beste manier om dat te realiseren is om uw hond voor het verblijf te behandelen. Het is verstandig de hond na een langdurig verblijf, bij thuiskomst nog een keer extra te ontwormen. De hond dient dan natuurlijk wel al volgens de richtlijnen ontwormt te zijn.

De verblijven.

In het pension zijn binnen- en buitenverblijven aanwezig. De binnenverblijven zijn ruim opgezet om uw hond een aangenaam verblijf te kunnen bieden. De honden zullen hun verblijf doorbrengen met één of twee logeetjes zodat ze samen gezellig kunnen spelen. Voordat ze een logeetje krijgen kijken we natuurlijk eerst of de karakters bij elkaar passen.

In het binnenverblijf hebben de honden de beschikking over vers drinkwater, een hondenmand en daarbij een warme deken. Als het in de winter te koud wordt dan is er ook verwarming aanwezig.

Vanuit het binnenverblijf is er een uitloop naar het buitenverblijf waar de honden bij mooi weer kunnen verblijven.

Er zijn ook nog 8 speelweides van circa 120 m2 aanwezig waar de honden 3x per dag verblijven om hun behoefte te doen. De honden gaan per binnen verblijf in de speelweides zodat er geen irritaties ontstaan.