Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Nel Wehnes - 2020-01-20 17:57:04

Op 14 december hebben wij Skye opgehaald. De terug reis in de auto (2 uur) is goed gegaan, met 2 tussenstops! Skye is een lieve, ondeugende en nieuwsgierige pup. Ontdekt de wereld vooral met haar bekkie! Vanavond gaat Skye voor de 3e keer naar puppy cursus. Eten is haar lieveling bezigheid, lopen aan het lijntje vind ze minder leuk. Mevrouw protesteert door gewoon plat op de grond met de benen wijd te gaan liggen! We zijn erg blij met onze vrolijke vriendin!

Sjoerd en Mariska - 2020-01-06 22:43:50

Wij hebben onze boulab (Bo) nu bijna 4 weken. Daarvoor 3 keer wezen kijken en super gast vriendelijk ontvangen, we mochten zo lang blijven als we wouden. Wij zijn echt heel erg tevreden. Onze Bo is kern gezond heel levendig en speels en ook nog eens gek met onze kinderen. Wij zijn heel erg blij met onze hond. Graag zouden wij wat contact krijgen met de broertjes en zusjes van Bo (19 oktober geboren en 14 december opgehaald)

Vriendelijke groeten Sjoerd en Mariska van uit Leeuwarden

Martina - dinsdag 17 december 2019

Beste Mijnheer Bor.

Beertje bij U opgehaald nu bijna 5 maanden oud.
Super lieve gezellige boulab.
Heel vrolijk en wordt een heele groote hond!.
Wij zijn er blij met onse lieve Beer(tje).
Hartelijke Groet
Mark en Martina uit Gorinchem.

Djoke - 2019-12-13 12:08:21

Hoi Rinus,

Wij hebben jou die foto gestuurd van onze pup. Zou je die mail willen beantwoorden?

Vast 2 nesten. Uit het nest waar onze pup uit komt waren meer honden met 3 kleuren.

Wij hebben hem 13 augustus opgehaald. En hij was de laatste van dat nest die gehaald werd.

Een lieve, sociale, en super gezonde hond. Echt blij mee.

Hallo allemaal, Er zijn wat reactie's verwijderd. Omdat deze mensen allen lid zijn van een bepaalde boulab club. Die alle boulab fokkers in een kwaad daglicht willen zetten. Met onheuse aantijgingen, Als dat waar was hadden de instanties bij mij en andere fokkers al lang maatregelen genomen. Deze boulab club wil zonder toezicht van instanties zelf pups verkopen. Bij het ophalen van de pup, wordt er altijd gezegd: als er een probleem ontstaat bel mij. Wanneer dit niet gebeurd,neem ik aan dat er geen problemen zijn ontstaan. Van mensen die lid zijn van de (de bepaalde boulab club) en alleen het doel hebben om fokkers zwart te maken worden elke keer verwijderd!! MVG

Maurice - 2019-11-29 13:13:39

Op 9 November hebben wij onze pup Marley opgehaald welke is geboren op 14 September. Na wat verontrustende info via deze site voor de zekerheid maar langs de DA gegaan, omdat ook marley last had van diarree en het voer welke we bij de Fokker hadden gekocht niet at. Giardia testen waren negatief dus stelde wel enigzins gerust, maar de diarree bleef. Na ander voer gehaald te hebben en een kuur om de maag gerust te stellen ging alles gelukking snel goed, ze eet nu als een "echte hond", is vrolijk en life. Ik wil natuurlijk de ervaringen die jullie hebben niet goedpraten, maar vond het wel netjes om onze kant ook te laten horen. Hopelijk kunnen we nog in contact komen met andere mensen welke een pup hebben van het nestje van 14 sep. Hallo Maurice, Diarree kan ontstaan bij een pup door stres. Omdat de pup uit zijn vertrouwde omgeving weg gehaald is. fijn dat alles verder goed gaat met jullie hond. MVG

Annemieke - 2019-11-04 18:29:04

Zaterdag onze tweede boulab opgehaald Onze keus was ook bewust een boulab bij van de Bor te halen Niet alleen omdat onze boulab scooter er ook vandaan komt maar omdat je er zeker vanuit kan gaan dat je een betrouwbare goede gezinshond krijgt

Cyrelle - maandag 4 november 2019

Hallo
We hebben nu een aantal dagen onze pup. Een boulab met de kleuren van een benner senner. Alleen heeft hij kort haar. Het gaat heel goed met onze pup. Hij speelt en is heel vrolijk. Wij zijn echt super blij met onze puppy.

Gerard - maandag 4 november 2019

sinds een week hebben wij een puppy gekocht. Puppy voelde zich eigen direct thuis en speelt al veel en luistert nu al naar z,n naam.Met onze andere hond is hij al gelijk maatjes. Hij ziet er goed en verzorgd uit

Esther - 2019-10-28 08:41:13

Wij hebben ruim 3 weken geleden onze pup opgehaald, Jack. Hij heeft een prachtige zwarte glanzende vacht met een heel klein wit streepje op de borst. Het is een hele lieve sociale hond, erg leergierig en gezond. We zijn van tevoren meerdere malen langs geweest bij dhr van de Bor om Jack op te zoeken. Was nooit een probleem, we mochten zo lang blijven knuffelen als we wilden. Uiteraard is meneer druk en heeft andere dingen te doen, maar we waren altijd welkom. Inderdaad wel wat nestvlooien maar die waren na 1 behandeling weg. Keurig informatie gehad oa over ontwormen, de kuur meegekregen en ook een zak voer van het merk wat hij al gewend was te eten.
Wij zijn heel tevreden en genieten met volle teugen van onze pup!

Martina - maandag 30 september 2019

Onse Beertje Boulab opgehaald zaterdag 15 september.
Goede liefdevol verzorging door Dhr Bor.
Een man met echt hondenhart.
Veel goede informatie van Dhr Bor meegekregen en een heele gezonde vrolijke pup nu inmiddels 10 weken oud!
Pension De Vrijbuiter een echte aanrader voor mensen die een gezond vrolijk sociale warme gezinshond zoeken!????????

Inge van Ingen - 2019-09-26 16:10:59

Wij hebben ongeveer 3 weken geleden bij de heer Van der Bor een puppy gekocht. Hij is super vrolijke, ondeugend en lief. We hebben shadow bij onze eigen dierenarts laten nakijken en is helemaal gezond. Wij zijn super blij met hem en onze kleinkinderen ook.....
Leuk ook dat de heer Van der Bor belde hoe het met hem gaat

Mariët Bosman - 2019-09-24 23:05:48

Meerdere keren gastvrij ontvangen. Alle tijd , zorg en advies. Mooie, gezonde pups, goed in de vacht.
Wij zijn zeer tevreden en onze Boulab ook!

Sandra - 2019-09-24 09:10:19

Wij hebben half september onze Dokus opgehaald in Putten. Een vrolijke open pup. Had wel veel vlooien bij zich maar na behandeling gelukkig maar 1 nieuwe huisgenoot.
Hr vd Born is n no nonsens type. Niks mooier maken dan t is, gewoon doen en dat spreekt ons juist aan. Bedankt voor t attente telefoontje of t goed gaat. We hopen nog erg lang met onze lieverd te mogen genieten.

Didden - 2019-09-23 14:00:44

Wij hebben onze pup (Kyra) bij familie Van den Bor gehaald. Het betreft een boerenbedrijf. En zo is de situatie er dan ook naar. Dat weet je als je een pup op een boerderij haalt. Hierdoor had onze pup mogelijk wat vlooien omdat er meer vliegen leven op boerderijland. En de temperatuur was er dan ook naar. Maar dit is goed op te lossen: wij hebben op de dag dat wij onze pup mochten ophalen één pil van Beaphar Flo Kill gegeven en dit werkt binnen een kwartier. Zes uur later is het hondje helemaal vrij van vlooien. Verder zijn beide ouders van de pup te zien. En die zien er goed uit, in goede conditie. Mooie vacht ook. Wij vinden het een voordeel dat onze pup van een boerderij komt; er zijn constant mensen, veel geluiden (tractors, machines, etc.), honden geblaf. Dit zien wij als positief. Natuurlijk zijn er bij positieve kanten ook wat nadelen. (vlooien bijv.) De heer Van den Bor is eerlijk, zegt waar het op staat, maakt het niet mooier dan het is. Kortom wij zijn tevreden. Verder doet onze dame het goed. Ze is nu 1,5e week bij ons. Is zeer sociaal en houdt van dieren en mensen. Dit is wat wij zochten in een hond. Verder niet te opdringerig naar andere honden en mensen. Lijkt redelijk zelfverzekerd. Wij beleven enorm veel plezier aan haar.

Rinus - donderdag 19 september 2019

Ook mijn bericht weer verwijderd, Waarom steeds berichte verwijderen die dhr vd Bor niet aanstaan.Het lijkt wel of hij iets te verbergen heeft.De pup die ik heb opgehaald zat helemaal onder de vlooien en was ongeveer 2 weken aan de diaree .Dus in plaats van te groeien viel ze af.Na meerdere bezoeken aan de dierenarts ,en een hele dure test van de poep is alles toch goed gekomen.De pup is speels en groeit goed.

M. Hartgers - 2019-09-18 14:13:32

Op 18-01-2019 hebben wij onze Rico op gehaald. Hij is nu bijna 10 maanden en een echte doerak. Altijd speels, vrolijk en vol energie. Rico was in het begin een beetje timide maar daar is nu niks meer van over. Hij had in het begin wel last van Giardia maar dit was ook snel weer verholpen.

Natasja - 2019-09-17 11:21:27

Én hoppaaaaaa weer verwijderd voor de zoveelste keer!
Weet dat je in de gaten word gehouden. Er is nl. Melding van gemaakt!!!!!!

Marianne - woensdag 11 september 2019

Wij hebben onze Desi begin augustus opgehaald, onze 2e hond van dhr vd Bor. En ja vlooien, maar wat wil je met dat warme weer. Paar keer goed wassen en met de vlooienkam en ze waren weg.
Ze is super lief, groeit als kool en het gaat echt goed met onze anderhalf jaar oudere hond, het zijn al echte maatjes.
Kortom prima allemaal!
Grin

Mark en Martina - woensdag 11 september 2019

3 keer zijn we bij onze pup gaan kijken, elke keer kregen we hiervoor alle tijd.
Van de Bor is echte dierenvriend dat merk je aan alles!
Zaterdag gaan we onze boulab ophalen.


Corne - 2019-08-15 17:06:08

Gisteren onze Boulab “Boes” opgehaald! Was heel relaxed in de auto en thuis heel nieuwsgierig en speels. Ook lief en onderdanig naar onze 12 jarige Friesestabij. Op aanraden van de Fokker meteen extra behandeling voor vlooien die nu volledig weg zijn. Vandaag voor 2e inenting bij dierenarts geweest die hem meteen heeft gecheckt. 6,55kg bij 10 weken was prima, verder geen problemen en een fitte lieve pup.

Peter - 2019-08-08 15:46:25

Onze Sam is van het nest van 2 januari en ondertussen al ruim 7 maanden. Een heerlijke speelse en lieve hond. Boulabs zijn echte kindervrienden en hij doet het uitstekend in ons kinderrijke gezin. Goed geholpen door dhr. Van de Bor. Voor de zomer zijn puppytraining gehad en na de zomer willen we de jonge honden training gaan doen.

Patricia - 2019-08-08 11:58:22

18 mei onze heerlijke Baloe opgehaald. Hij doet het heel goed. Is zeer sociaal, super speels lief en groeit als kool. Hij had een navelbreuk maar de bobbel is bijna weg door massage. Zindelijk worden was even moeilijk maar gaat nu voor 99%goed. Hij is nu bijna 5 mnd en heel de buurt is gek op hem!
Zijn er meer mensen met een pup uit het nest van 19-3-2019? Ben erg benieuwd naar zijn broers of zusjes....

Pedro Casteleyn - 2019-07-17 20:19:14

We zijn 2 weken geleden langsgeweest om te kijken naar de boulab pups, dit na een vlot contact via internet en gevraagde foto's per email.
We hebben een warme ontvangst gekregen.
We mochten bij het nestje pups en namen onze tijd om een keuze te maken. De keuze was niet simpel, want het waren allemaal prachtige boulabs. De mama boulab was superlief en aanhankelijk.
Vandaag zijn we om ons hondje geweest.
We zijn super tevreden ! De rit van meer dan 3 uren was zeker de moeite waard.
Bedankt
Pedro & Stefanie


de Wit - 2019-06-13 07:07:23

Onze Loeka, een teefje uit de nest van 02 april 2019, doet het hartstikke goed, ze is leergierig, nieuwsgierig, lekker ontspannen en neemt rustig de tijd wat op haar gemak te eten en nieuwe dingen te ontdekken... een heerlijke hond!

Dhr. de Bor gaf ons alle tijd een puppy te kiezen, stond je vriendelijk te woord, we wilden graag foto’s knippen van de ouders, wat ook geen probleem was.

We zijn aan het genieten van
onze meid!

Fam. de WitHagenbeek - 2019-06-10 07:51:13

Afgelopen zaterdag hebben wij onze Boulabpup opgehaald , Sepp. Sepp is uit het nest van 22-04-2019. Eerder waren we al wezen kijken bij mijnheer van de Bor, waar we alle tijd kregen om puppy’s te knuffelen. Mama en pups waren vriendelijk en speels. Sepp doet het uitstekend, hij eet als een tierelier, en is nu al erg gek op “zijn mensen” hij loopt zelfs al keurig aan een lijntje! Mijnheer van de Bor bedankt, ook voor de informatie over de eerste tijd met de pup. Het enige wat voor ons ontbrak, was de kop koffie na/voor de lange reis! Hartelijke groet, Tamara Hagenbeek.

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK